Gæstebog

Her kan du skrive en hilsen til os. Det kan være du har været på en sejltur på Valkyrien og vil dele din oplevelse med os og andre besøgende her på siden. Eller også vil du bare skrive en lille hilsen om vand, vind og vejr… Alt er tilladt.


Mvh Peter og Lene

 1. Hans Ejnar. siger:

  Hej.Peter og Lene.
  Tak for en dejlig tur med Valkyrien.
  Vejret var ikke det bedste,men trods det,var det en rigtig god tur for mig ,mine søskende og svogre.
  Kommer sikkert tilbage.

  Venlig hisen
  Hans Ejnar.

 2. Jørgen Egebæk siger:

  Tak for en hyggelig snak i dag. Trist at skulle opleve ens´ fag er ved at uddø..
  Jeg har med glæde set jeres hjemmeside. Det er et smukt skib I har, restaureret med respekt for de gamle traditioner, fyldt med smukke detaljer. Specielt rorpinden viser både overskud og dygtigt udført håndværk. -og velseglende, på den oprindelige måde, ser det ud til.
  Jeg vil prøve om jeg kan komme forbi i løbet af sommeren, og se det hyggelige værft i Hobro, med det smukke skib…

 3. Niels R Johannesen siger:

  Hej Peter og Lene.
  Tusind tak for en god og oplevelsesrig dag om bord på VALKYRIEN på Mariagerfjord d. 23. Aug. 2013. Det var en helt fantastisk dag, hvor vi alle om bord følte os meget velkommen og blev en del af besætningen/familien. Peter du er en meget spændende person at møde og samtidig en særdeles god fortæller, der får det til at blive den helt store oplevelse at sejle med “valkyrien”. Din bådsmand -din kone Lene - yde fin service med dejlig kaffe på turen og fin sejlads gennem fjorden.
  Vi var alle særdeles tilfreds med dagen på Mariager Fjord, det bliver en dag, vi alle vi komme til at fortælle om med stor glæde og selv vore koner, der kom om bord på den sidste del af turen var alle overordentlig glade for oplevelsen med at sejle om aftenen
  Vi kan kun anbefale alle andre at komme ud at sejle med det gode skib “valkyrien” og dens gode og meget venlige besætning
  Endnu en gang tak for en god og oplevelsesrig dag.
  Med venlig hilsen
  Niels R Johannesen

 4. Tove Ø. Olsen siger:

  Tak for en rigtig dejlig dag på fjorden med div. afstikkere og landgang ved Bramslev. Vejret var flottest tænkeligt og selskabet hyggeligt.
  Også tak for spændende orientering og værftet og skibet plus almindelig Grønlands- og skibssnak.
  Håber der bliver anledning til en gentagelse.
  Mange hilsner
  Tove

 5. Anette Gjurup siger:

  Hej Peter og Lene,
  Tak for at vi igen er med på vinderskibet fra Limfjorden rundt. Dejligt at vende hjem med salt i håret efter en tur med godt vejr og god vind. Og ikke mindst dejligt selskab. Vi har reserveret pladser til næste gang.

 6. Alf og Else siger:

  Hej Peter og Lene

  Tusind tak for en vidunderlig sejltur opad Mariager Fjord i forbindelse med vores bryllup i april. Det var rigtig fint, at man som gæst kunne deltage i opsætning af sejl m.m. Det var simpelthen et hit hos børnene.

  Vi nød solskinnet og aktiviteten på dækket. Endnu engang, tak for en dejlig tur.

  Med Venlig Hilsen

  Alf og Else

Skriv din besked her