Charter ture

mortenmichael1Valkyriens base og udgangspunkt for sejladser er den smukke Mariagerfjord. Derudover deltager Valkyrien i de store sejlskibstræft så som Rumregattaen i Flensborg, Fyn rundt og Limfjorden rundt.

Sejlads med Valkyrien indeholder vand, frisk luft og storslået natur. Som gæst bliver man efter eget ønske meget hurtig en del af det team, som er nødvendig for at skibet kan få sat sejl og manøvrere på rette kurs med den store rorpind. Ønsker man blot at nyde turen og slappe af, er sejladsen en oplagt mulighed for at koble af fra hverdagens strabadser.

Aktiviteterne tilpasses den enkelte sejlads i forhold til tid og ønske.


romregat1Regattaer:

Romregatta i Flensborg:

Den farverige Romregatta i Flensborg er et tilløbsstykke for en stor flåde af skibe fra flere forskellige lande. Regattaen ligger altid i weekenden efter Kristi Himmelfartsdag og starter ud fra Sønderborg, hvor skibene mødes torsdag aften. Om fredagen sejler skibene samlet mod Flensborg, hvor der på kajen er stillet op til den helt store havnefest. Skibene ligger tæt pakket og der er boder på kajen så langt øjet rækker. En stor del af regattaen er de musiske indslag som foregår langs kajen eller i teltene.


Om lørdagen afholdes selve kapsejladsen, der som ofte kan være nok så dramatisk, da der er fyldt med skibe på den smukke Flensborg fjord. Vinderne fra de mange forskellige klasser modtager traditionen tro en ”ubrugelig” morsom 1. præmie, men er man heldig at blive nummer 2, er præmien den eftertragtede 5 liters rom tønde.

Med forbehold vil chartersejladsen starte ud fra Middelfart, hvor vi samles til afgang torsdag morgen. Turen afslutter igen i Middelfart søndag aften.


luft1Fyn Rundt:

Fyn rundt for bevaringsværdige skibe er en af de helt store regattaer i Danmark. Den afholdes i uge 30 og strækker sig over hele ugen med afslutning i Svendborg fredag aften. Regattaen har en lang historie bag sig med mange forskellige indslag i havnene, som inddrager alle i et venskabeligt fællesskab. Byerne ligger ikke fast fra år til år, og hvert år indgår der en overnatning for anker i en passende naturhavn.

Vi vil anbefaler at finde yderlige oplysninger på www.fynrundt.dk


limrundt1Limfjorden Rundt:

Limfjorden rundt er den anden store regatta i Danmark, som også strækker sig over en hel uge, og som ligger i uge 37. Regattaen starter ud fra Løgstør, muslingens by. Havnene ligger fast og rækkefølgen er: Mandag Løgstør, tirsdag 1. etape til Thisted, onsdag 2. etape til Struer, torsdag 3. etape til Nykøbing Mors, fredag 4. etape til Fur og lørdag 5. etape til Skive med stor afslutningsfest om aftenen.

Se yderlige information på www.limfjordenrundt.dk